lauantai 10. maaliskuuta 2018

Maaliskuun suosikit

Tykkään itse lukea sellaisia postauksia, jossa esitellään uutuuksia, oli se sitten kirpparilta löytynyt tai tilattu ties miestä. Ainakin Sara Parikka säännöllisesti esittelee blogissaan kuukauden suosikkeja. Tästä sain nyt itse innostuttua samanlaiseen postaukseen. Ja ennen kuin kukaan alkaa mussuttamaan mainostamisesta, niin kaikki tuotteet olen ihan itse ostanut, enkä hyödy näiden esittelemisestä mitenkään.


En ole oikein koskaan pitänyt keltaisesta, mutta jotenkin ihastuin jo ennen joulua keltaisiin Finlaysonin Coronna-kuosiin. Ostin itselleni käsipyyhkeet, patalaput ja pannunaluset. Kun keittiöön oli levinnyt keltainen, niin olihan se pakko levittää myös olohuoneen puolelle. Päädyin siis Aliexpressin ihmeelliseen maailmaan ja löysin kuvassa olevat tyynynpäälliset. Hintaa näille tuli noin 2,5 euroa kappaleelle ja tilasin siis kaksi kappaletta. Ikeassa ollessani katselin myös keltaisia huopia ja mattoja, mutta en löytänyt. Toisin sanoen keltainen sisustuksessa jää nyt vain näihin tyynyihin.

Aliexpressistä tilasin myös kuvassa olevan laukun, jolle hintaa tuli reilut 5 euroa. Laukkua saa isonnettua kääntämällä yläosa ylöspäin, jolloin laukkuun mahtuu enemmän tavaraa. Tykkään siitä, että laukussa on myös lyhyempi hihna olkahihnan lisäksi.

Kengät tilasin Vamokselta yhdessä kahden muun parin kanssa. Kengät tuntuvat hyvältä jalassa, vaikka korkoa löytyykin, mutta platform helpottaa. Hinnaltaan kengät olivat jotain 20 euron pintaan. Erittäin hyvä ostos siis!

Keskellä kuvassa ovat hiusöljy ja huulipuna, jonka tilasin Oriflamelta. Olen ihastunut erään ystäväni kirkkaan punaiseen huulipunaan, joten olihan se pakko itsellekin tilata. Olen todella laiska meikkaamaan arjessa, mutta joskus on kiva laittautua enemmänkin. Sävy on Bright Red, mitä se nimenä mukaan on. Tykkään! Hiusöljy on ostettu syyskuun Kreikan reissulla ja se tuokin aina reissun mieleen. Hiusöljy saa latvat tuntumaan tosi pehmeiltä ja kyllä eron huomaa, jos sitä ei käytä.


Puna näyttää tosi kivalta huulilta ja on juuri sitä, mitä halusin. Voin ehdottomasti suositella kyseistä punaa, mutta myös Rebecaa, joka myy liikkeessään Oriflamen tuotteita ja käytettyjä koruja. Koruliikkeen puolelle pääsee tästä. Olen ostanut häneltä ihanan Kalevala korun kaulakorun, jota ei enää valmisteta.

Vaikka blogin pääpaino on elämisestä aivovamman kanssa, niin silti on kiva välillä tuoda sitä vanhaa minää esille, silloin kun se näiden arjen ongelmien alta pilkahtaa. Olisi ihanaa olla se sama ihminen, kuin ennen aivovammaa. Saisi lähteä extempore puolimaratonille, voisi kriiseillä minkä mekon laittaa seuraaviin juhliin ja elää ilman huolta seuraavasta päivästä. Tahtoisin käydä töissä ja oikeasti ansaita elantoni, enkä miettiä sitä, kuinka paljon rahaa jää käteen Kelan tukien jälkeen.

Mitä mieltä olette tällaisista postauksista? Meneekö jatkoon? Tykkään tosiaan käydä kirppareilla myös ja myös sen puolen ostoksia voisi joskus olla hauska esitellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti