maanantai 15. tammikuuta 2018

Viikon tapahtumia

Joskus sattuu niitä hyviä hetkiä ja kausia. Viime viikko kuuluu niihin hetkiin. On ollut haastavaa totutella kausittaiseen elämään, kun vaikeat ja helpot hetket vaihtelevat. Vähän kuin kaksisuuntainen mielialahäiriö, mutta paljon lievempänä. Toivottavasti tämä hyvä jakso jatkuu pitkään, sillä minun kauhulla odottama koulun alku on ihan ovella.

Tiistaina olin pikkuserkkuni kanssa laivalla. Oli ihanaa viettää laatuaikaa tyttöjen kesken, hihitellä tyhmille jutuille ja kierrellä Tallinnaa. Koska meillä molemmilla on jaksamisen kanssa haasteita, oli helppoa matkata hänen kanssaan. Jos en olisi jaksanut, hän olisi ymmärtänyt.

Tallinnassa ehdoton vierailu oli minulle Rimi. Sieltä saa aivan ihanaa teetä. Siihen ja suklaaseen minun ostokset jäikin. Yritän käyttää rahaa järkevästi ja vältellä turhia ostoksia. Mitään mielenkiintoista ei löytynyt, eikä oikeastaan haittaakaan.


Risteilyn lisäksi olen saanut tehtyä eteenpäin terveydenhoitajatyön opinnäytetyötä. Minulla on ikuisuuden ajan pyörinyt kirjastosta muutama kirja lähdeaineistoksi ja vihdoin sain käytyä ne läpi. Lopulta lähetin nykyisen version opettajalle ja yhteistyökumppanille kommentoivaksi. Sen lisäksi kyselin harjoittelupaikka kesälle ja asia on hoidossa.

Koira pääsi taas koirapuistoon riehumaan toisten koirien kanssa. Yritän aina vähintään parin viikon välein käydä siellä, jotta Taika sosialistuisi ja tapaisi muita koiria. Tänne avattiin ennen vuoden vaihtumista uusi eläinklinikka ja sain sinne kupongit, joilla sain kynsien leikkauksen ja hammastarkastuksen ilmaiseksi. Sai olla ylpeä Taikasta, kun hän oli kiltisti siellä. Poskihampaissa oli plakkia, joten niitä pitää jatkossa pestä vielä tarkemmin. Meillähän siis myös koiran hampaita pestään päivittäin! Halvemmaksi tulee koiran hammastahna ja pari minuuttia päivässä kuin jatkuvasti eläinlääkärin käynti ja hammaskiven poisto.

Viikonloppuun kuului myös seinäkiipeilyä. Ollaan miehen kanssa muutaman kerran käyty kokeilemassa seinäkiipeilyä paikallisessa kiipeilykeskuksessa, mutta tällä kertaa mukaan tuli serkkuni. Viikkoon on kuulunut myös 30 päivän kyykkyhaaste.

Paljon asioita on tapahtunut ja se on ollut mukavaa. Toisinaan haastavaa on vain tiskikoneen täyttäminen, joten tämän viikon aikaansaamisen ihme on ollut mukava kokemus. Tosiaan, koulu alkaa taas, joten postauksia saattaa tulla ehkä totuttua harvemmin. Saattaa kyllä olla, että aiheita keksii eri tavalla, joten saa nähdä.

2 kommenttia: