maanantai 2. huhtikuuta 2018

Pääsiäistä meidän tapaan

Itse aloitin pääsiäsloman jo torstaina, sillä se oli vapaata harjoittelusta. Oli ihanaa saada ensimmäinen arkivapaa ilman mitään ohjelmaa moneen viikkoon. Nukuin pitkään ja vain oleilin. Lähdin kyllä Taikan kanssa kävelylle ja kuin huomaamattani kävelimme yli 9 kilometriä. Kotiin tullessa oli pakko viedä koira suihkuun, sillä kelit olivat auringosta huolimatta aika kosteat.

Perjantaina heräsin aamulla yhdeksän aikaan ja ihmettelin, eikö mies lähde töihin. Ei se lähtenyt kyselyistäni huolimatta 😂 Jäin vielä nukkumaan, mutta en enää oikein saanut unta, mikä on minulle aika harvinaista. Siinä sitten kävin suihkussa ja söin aamupalaa ja lähdin kahveille toisen aivovammaisen kanssa. Tämä oli ensimmäinen kerta, kun tapaan toisen aivovammaisen. Oli aika mielenkiintoista keskustella ja saada ymmärrystä. Aivovamman oireita ei ole helppoa selittää ja vielä vaikeampi on saada asiasta tietämätön ymmärtämään.

Perjantaina illalla oli vielä futsal, jonne ensimmäistä kertaa sain miehen mukaan. Onnekseni olen löytänyt ihmisen, jolle liikunta on tärkeää ja voimme liikkua myös yhdessä. Olisimme periaatteessa voineet lähteä futsalin jälkeen sukuloimaan, mutta jäimme vielä yöksi kotiin.


Lauantaina lähdimmekin mutkan kautta vanhemmilleni. En ole jotenkaan montaa kertaa käynyt siellä tämän vuoden aikana, mikä toisaalta harmittaa. Vielä vähemmän olen käynyt isovanhempieni luona, mikä on vielä ikävämpää. Mummi jo kerran soitti kuulumisia, koska en ole käynyt siellä kylässä. Sunnuntaina olimme siis mummilassa kahveilla. Samalla kävimme moikkaamassa yhtä sisarustani. Hänellä ja hänen puolisollaan on pieni mökkiprojekti, jota kävimme samalla katsomassa.

Heillä on myös koiria, joita olisin halunnut Taikan kanssa tervehtiä, mutta koirat olivat saaneet kennelyskän. Koska Taika ei ole vielä saanut sitä vastaan rokotusta. Oikeastaan minun pitäisi varata aika rokotukselle, mutta en ole muistanut. Nyt onkin hyvä syy varata aika rokotukselle. Olen miettinyt koiranäyttelyssä käymistä ja sitä ennen rokotusten on oltava kunnossa.

Sunnuntaina tulimme jo kotiin, sillä illalla oli aika salibandyyn. Sen jälkeen kävin vielä pienellä lenkillä Taikan kanssa. Viikonloppu oli aika täysi ja nukahdin pienemmällä lääkeannostuksella kuin moneen kuukauteen. Oli siis todellakin hyötyä liikunnasta ja paljosta tekemisestä.

Tätä kirjoittaessa olemme vielä viimeisen lomapäivän kunniaksi pääkaupunkiseudulle shoppailemaan. Saa nähdä mitä tarttuu mukaan, sillä liikuntaan liittyvät hankinnat ovat aina perusteltuja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti