tiistai 3. heinäkuuta 2018

Katselmus tavoitteisiin vuodelle 2018

Asetin itselleni tammikuussa muutamia tavoitteita ja nyt kun puolet vuodesta on jo kulunut, on aika katsella mitä kaikkea puolessa vuodessa ehtii tapahtumaan.

"Käydä ulkomailla"
-No joo, periaatteessa. Tammikuussa kävin pikkuserkkuni kanssa laivalla Tallinnassa ja toukokuussa taas aivovammaryhmän kanssa. Tallinna on kuitenkin jo aika tuttu paikka, joten tähän kohtaan sanoisin, että tavoitetta voisi edelleen täydentää. ½ pistettä

"Valmistua terveydenhoitajaksi"
-Ei. Tavoite nyt olikin asetettu ehkä joulukuulle. Koko ajan teen opintoja ja vielä on mahdollisuus valmistua.

"Päästä mukaan Karva-Kaverit toimintaan"
-Tästä olikin jo aiemmin postaus, johon pääset tästä.

"Viettää kokonainen päivä ulkona ottaen aurinkoa ja lukien hyvää kirjaa"
-Ei. En kyllä ymmärrä miksei? Toukokuussa oli niin kauniita päiviä, että ihan hyvin olisi voinut viettää jonkun päivän ulkona. Tähän täytyy kyllä nyt panostaa!

"Käydä koiranäyttelyssä"
-Tämäkin oli jossain vaiheessa vain ilmoittautumista vaille valmis juttu. Sitten sekin vain jäi. Harmittaa. Tosin Taika ei vieläkään ole niin pörröinen, kuin se olisi rodulle suotavaa. Olettamus itsellä on, ettei koira pahemmin menestyisi, joten kai se on syy, miksen ole jaksanut ilmoittautua mihinkään.

"viettää viikonloppu mökillä"
-Hep! Juhannus meni kokonaan mökillä, joten tästä 1 piste.


"Nähdä enemmän kavereita kuin vuonna 2017"
-Tähän on nyt vaikea sanoa mitään. Ei ole ihan kovin hyvä vertailukohta, kun en muista viime vuodesta ihan hirveästi mitään. Ehkä tässä nyt kuitenkin on ollut ainakin puolen pisteen arvoisesti yritystä.

"Päästä eroon painenapista"
-Tästä aiheesta pitäisi oikeastaan kirjoittaa postaus. Vielä se tuolla korvassa heiluu. Aiheesta voi lukea lisää tästä ja tästä.

"Joku juoksuun liittyvä tavoite, mutta onko kyseessä matka vai aika? Tunti juosten? 5km, 10km? No, ainakin käydä juoksemassa"
-Piste täältäkin. Vitosen kävin hölkyttelemässä Taikan kanssa lenkin huhtikuussa, täältä voi lukea lisää. Tietenkin olisi kiva käydä juoksemassa toinenkin lenkki tämän vuoden puolella.

"Viettää paljon aikaa isovanhempien ja kummitytön kanssa"
-Voin rehellisesti sanoa, ettei ole toteutunut. Isovanhempien luona olen sentään käynyt, mutta kummitytön kanssa en pahemmin ole nähnyt.

"Lukea enemmän kirjoja"
-Jonkin verran olen jopa jaksanut lukea. Varsin vähän silti. Sanoisin, että ½ pistettä tästäkin.

"Käydä festareilla"
-Ei. Mutta vielä on kesää jäljellä!

"Ottaa uusi tatuointi"
-Kyllä! Äidin kauhuksi nimenomaan. Itse asiassa minulla on lahjakortti seuraavaankin jo olemassa. 1 piste.


"Uuden liikuntamuodon kokeileminen"
-Vieläkään en tiedä mitä kokeilisin. Mietinnässä on kylläkin monia vaihtoehtoja.

"Käydä Helsingin kasvitieteellisess puutarhassa"
-Kyllä! Kerrankin jokin, mikä tapahtui suunnitelmien mukaisesti. 1 piste.

5,5/15
Loppujen lopuksi aika surullista, kuinka vähän tavoitteista on toteutunut. Tietenkään kovin suurta en odottanut itseltäni, mutta asioiden konkretisoituminen listan avulla saa suunpielet alaspäin. Onneksi tässä on vielä puoli vuotta aikaa saada edes osa tavoitteista täyteen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti