maanantai 14. toukokuuta 2018

Tyttötiimi

Tästä eteenpäin onkin vain me kaksi, minä ja Taika. Tilanteeseen ei liity mitään draamaa tai ulkopuolisia. Joskus vaan kaikki hyvä loppuu aikanaan.


Palailen blogin pariin tässä jossain vaiheessa, mutta nyt ymmärrettävästi keskityn muihin asioihin.

11 kommenttia:

 1. Tsemppiä täältäkin! "Uuden" elämän aloittaminen on aina vaikeaa ja koettelee, mutta kohta elämä taas hymyilee. Onneksi mennään kesää kohden, jolloin yksinäisinä hetkinä voi lähteä vaikka vaan ulos kävelylle ja seuraamaan ihmisvilinää.

  VastaaPoista
 2. Kiitos :) Onneksi ei tekeminen lopu kesken!

  VastaaPoista
 3. Tältä sinut henkihieveriin pahoinpidelleeltä exältä pitäisi leikata munat irti, sitten olisi oikeudenmukaista.

  t. Väkivaltaisia taipumuksia omaava mies.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun puolesta, mutta en tiedä missä kyseinen ihminen tällä hetkellä oleilee.

   Poista
 4. Kaikkea hyvää elämäänne ❤

  VastaaPoista
 5. Löysin blogisi vasta nyt sattumusten kautta. Tunnistan niin monia ajatuksiasi itsekin, vaikka selviydyin pahoinpitelyistä paljon, paljon vähemmällä. Tuntemukset ovat kuitenkin samoja. Haluaisin lopullisesti exästäni eroon, mutta pelkään juuri tuota, että se eskaloituu johonkin suurempaan väkivallan tekoon. Joudun tahtomattani pitämään jonkinlaiset välit, kun se tuntuu pitävän hänet rauhallisempana. Täysi yhteyden katkaiseminen ei ole ollut mahdollista. Aina täytyy tapahtua jotain oikeasti, jos on vain uhka, siihen ei kukaan voi puuttua. Hätäkeskuskin on jättänyt avun lähettämättä, kun ei ollut muka aiheellista, vaikka lukkojen takana pakenin exääni ja hänen raivoaan ja väkivaltaa. Tarkoitukseni oli sanoa sinulle että olet vielä kuitenkin nuori ja elämä edessä. Toteutat niitä unelmiasi omalla tavallasi ja omassa tahdissasi. Itselläni se unelmien täyttyminenkään ei enää tyydytä, kun toinen on saanut nujerrettua oman tahdon, itsetunnon ja riistänyt vapauden. Joka kulman takana voi vaania vaara, enkä uskalla enää elää vaan käperryn tänne kolooni. Voimia sinulle ja aurinkoa ja onnea elämääsi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ikävää mitä sinäkin olet joutunut kokemaan :( kiitos kauniista sanoistasi ja hyvää kevättä sinne 💙

   Poista
 6. Hei Anonyymi! Mikset ottaisi yhteyttä esim. Naisten linjaan 0800 02400 tai www.naistenlinja.fi, jos tarvitset apua väkivaltaisesta suhteesta irrottautumiseen. Sinun ei tarvitse selvitä tilanteesta yksin. Pitkä piina vie masennukseen ja elämästä värit, mutta sen ei tarvitse olla lopullinen tunne.

  VastaaPoista